MULTICORE

WELKOM BIJ MULTICORE

MULTICORE Horse Care Products is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van verzorgingsproducten voor paarden. Ze bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de gezondheid, het welzijn en de prestaties van paarden te ondersteunen.

De productlijn van MULTICORE Horse Care Products bestaat uit voedingssupplementen, hoefverzorgingsproducten, huidverzorgingsproducten, vachtverzorgingsproducten en andere specifieke producten voor de algemene verzorging en prestatieverbetering van paarden, pony’s en honden . Alle producten zijn uitgebreid getest door hoefsmeden en dierenartsen. De producten zijn verder doorontwikkeld om uiteindelijk een perfect eindresultaat in de markt te zetten. Alle producten vallen onder de noemer Dierverzorgingsproducten/warenwet (Cosmetica is alleen humaan). Onze producten zijn geen diergeneesmiddelen waardoor wij er dan ook geen medische claims aan de werking van de producten verbinden.

MULTICORE streeft ernaar hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de behoeften van paardenbezitters, trainers en professionele ruiters. Wij bieden onze producten zowel online als via geselecteerde winkels of distributeurs aan. 

Alle ingrediënten die verwerkt zijn in onze producten komen niet voor op de dopinglijst van FEI.

MULTICORE producten zijn verkrijgbaar via  webshops, aangesloten specialisten, winkels en/of dierenartsen en hoefsmeden.

MULTICORE verkoopt uitsluitend aan (groot-)handel (B2B). Indien U geïnteresseerd bent in een of meerdere producten van ons kunt u via info@multicore.nl contact opnemen.

 

E.  Leenhouwers,

MULTICORE

 

BLOG: Waarom is onze informatie zo beknopt?